Related Posts with Thumbnails

onsdag 2. mars 2011

Planen er å pusse opp soverommet mitt rundt påsketider. Har vært en tur på Ikea og bestemt meg for garderobeskap. Det var jammen ikke lett for det var mange fine skap der. Jeg kan ha hele 4 meter garderobeskap, og valget falt på Pax Birkeland. Likte så godt de skapene. Jeg valgte hvite skap for det passer nok best i min stil.
Her ser du skapdørene:
Disse dørene har vindu og jeg valgte å ha 3 av disse og resten med heltre. De hadde det samme utstilt på Ikea og det var veldig flott med blanding

 Det vanskeligste å velge var hvordan jeg ville ha det i skapet. Det var så mange valg! Hvilke hyller, skuffer, håndtak, dører, farger etc etc..puh!
 De hadde et kjekt tegneprogram på data der du kunne sette inn de hyllene og skuffene du ville ha slik at du lett kunne se om det ble greit eller ikke. Fikk tilslutt tegnet det hele, og håper det blir like funksjonellt som jeg håper..


Tror jeg må bytte ut senga også når jeg skal pusse opp.  Har bare en eldgammel trehvit dobbeltseng som sikkert har sett sine bedre dager.På Ikea hadde de mange fine, men fant ingen jeg likte veldig godt, men det har de jo mange andre steder også. tror det må bli en lys seng iallefall. Her er noen av de jeg fant på Ikea som jeg likte stilen til..

Denne senga var ikke bred, men veldig kjekk med de 3 skuffene, men tror det er en gjesteseng/barneseng

 Og så var det veggene... der har jeg ennå ikke bestemt meg. Er jo så mye lekkert! Kunne godt tenke meg en tapetvegg på en vegg. Fant disse på sanderson. Flotte og romantiske i lyse farger..

Sitter med fargekartet og lurer og lurer. Har egentlig lyst på en lys gråfarge tror jeg.. Rommet er egentlig ganske mørkt. Er bare 1 vindu på soverommet så fargene blir jo gjerne mørkere på veggen da.

 Har du noen gode forslag eller ideer? I såfall er jeg glad for tips!

alle bildene i dette innlegget er lånt fra google og Ikea.no
11 kommentarer:

 1. Hei!
  Takk for nok en koselig hilsen :)
  Pusse opp er gøy- eller iallefall gøy når man er ferdig :)
  Det er jo så mange fine løsninger på Ikea... og den senga du viser har jeg tenkt på til lillegutt når han skal ut av sprinkelsenga ;) Superfin!

  Ha en finfin kveld da :) Jeg skal på zumba ;)

  Klem Anette :)

  SvarSlett
 2. heisan.
  det blir et vakkert og nydelig skap,
  Ikea har så mye kjekt,
  nydelig tapet der, hadde nok valgt den grå jeg å.
  ønsker deg en nydelig kveld,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 3. Takk for alltid så koselige ord!
  Så gøy å planlegge opppussing!
  De skapene fra Ikea er bare helt topp,pusler litt med tanke på de her og men først er det stua som står for tur..tenker å starte i mai,litt av en jobb for vinduene er punktert og må byttes ut..så jeg driver å planlegger jeg og.
  Ha en fin kveld!
  Klem Anne

  SvarSlett
 4. Så spennende å planlegge helt nytt soverom! Jeg har så lyst på skyvedørsgarderobe på soverommet, men det blir en utfordring da veggene ikke er helt rette...
  I dag har jeg vært hjemme med migrene, heldigvis har den sluppet taket nå, så da har jeg endelig kunnet sette meg ned med bloggen :)

  Klem fra Britt

  SvarSlett
 5. Så gøy å planlegge et nytt rom! Det kommer til å bli kjempe fint. Likte vedlig godt de tapetene du har funnet.
  Klem

  SvarSlett
 6. Hei.

  Mye fint du har sett på. Ikke bestandig lett å bestemme seg. Ang farge synes jeg en form for grå er tidløst og passer til alt.

  Lykke til.

  Klem Mona C

  SvarSlett
 7. Flotte skap - og så deilig med god plass :)

  Blir lekkert uansett valg. Vi har to av sengen du viser. En på lillesøster's rom og en i kjellerstuen som enn så lenge brukes til gjester - eller daybed.. Venter bare på å komme igang med gjesterommet som står med rå murvegger/gulv og lite annet.

  Lykke til med oppussing!

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 8. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 9. Så spennende med "nytt" soveværelse?
  Blir nesten misunnelig på nye garderober for det finnes jo så mange fine løsninger.
  Jeg har kjøpt maken til den Hemnes sengen du viser her. Veldig kjekk siden den kan trekkes ut til en dobbltseng. Den ble forresten "innviet" nå denne uken for mitt barnebarn på 7 år har vært her hos mormor på vinterferie. Og hun sa hun sov som en prinsesse i den...:-)
  Hemnes har jo en fin vanlig dobbeltseng også, likte du ikke den?

  SvarSlett
 10. Hei! Jeg kjøpte donken på Bohus, de hadde 3 forskjellige,resirkulering,papir og glass. De hadde de i svart også:) Ha en fin dag! Klem M.

  SvarSlett
 11. Mye fint du viser der, skulle gjerne oppdatert soverommet litt, det har liksom blitt litt nedprioritert. Ha nå en hjertelig god helg...klem fra Mona

  SvarSlett

Setter stor pris på alle hyggelige kommentarer:)