Related Posts with Thumbnails

onsdag 5. mai 2010

Jeg vil ha en liten hund...!


Tusen takk til alle dere som er så snille og legger igjen kommentarer hos meg, det setter jeg stor pris på. Er så morro å lese noen hyggelige ord! Har ikke fått vært innom så mange av dere i det siste, er så mye skolearbeid om dagen og må prioritere dette nå.. Lover å komme sterkere tilbake snart!

Denne uka er jeg på hybelen min ved Høgskolen, og har glemt kameraet hjemme, så da blir det innlegg om hunder isteden med bilder jeg har funnet på nettet.

Jeg er så glad i dyr, og spesielt hunder. Synes det er så trygt og godt å ha en liten kompis. Har tidligere hatt Golden retriver og Flat coated retriver som er ganske store hunder. Nå ønsker jeg meg en litt mindre variant, men det er så mange fine raser å velge mellom. Her er noen jeg liker godt:


Jack Russel Terrieren har jeg alltid hatt sans for, men kan være stri.


Hundene ovenfor ligner på Jack Russel Terrier men heter dansk svensk gårdshund, og er nok lettere å ha med å gjøre enn Jack Russel..

West Highland White Terrier er også en liten tøffing..
Til slutt må jeg vise frem svensk lapphund. Den har masse pels og finnes i hvitt eller sort..ganske søt eller?
Med så mange søte og flotte hunder der ute er det ikke lett å velge, den må jo også passe meg og min livsstil også. Jeg bor i leilighet, men har fine turområder i mitt nærområde.

Har du noen erfaringer eller tips om noen av disse eller andre hunder som kunne passe meg blir jeg glad for ideer, for valget er kjempevanskelig!

Hvem skal jeg velge tro?

Ønsker dere en flott Maidag!

11 kommentarer:

 1. Så mange søte hunder! :)

  Ha en fin kveld!
  Klem

  SvarSlett
 2. Av de 3 du nevner her ville jeg kanskje valgt den siste. Jeg liker jack Russel kjempegodt, men de er veldig krevende. Det er pelsstell på West Highland'eren, den må nappes 6 ganger pr.år...den er veldig søt. Ellers så er det mange som liker Chavalier King Charles..de skal visst være ganske enkle. Neste hund jeg skal ha blir en liten en, men det er jammen ikke lett å velge. Du burde gå på utstillinger og prate med flere oppdrettere og kontakte raseklubber. Det finnes mange forumer du kan gå inn på også. Ta deg god tid så du velger riktig rase for deg. Lykke til! Det er kjempespennende å planlegge ny hund. Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 3. Meg igjen...når jeg mente at jeg ville valgt den siste så er det West Highland'eren, jeg så ikke bildet på svensk lapphund som nå ligger sist. Lapphunden er mer en brukshund og mer krevende.

  SvarSlett
 4. hei på deg.
  elsker hunder jeg å,
  vil jo gjerne reklamere for tibetansk spaniel,en liten hund med et herlig gemytt,å så lydig,lett å lære å veldig kjælen.
  vi har en Timmi heter han,å kunne ikke tenkt meg annen rase,lite sykdom med de å,bare et tips,du finner nok ut av det.
  stor klem fra sylvia

  SvarSlett
 5. Jeg også elsker hunder, derfor har jeg ikke mindre enn fire små her hjemme...
  Emma er en bichon frisè frøken, Eliz Maria er en rød toypuddel, Oliver er en svart toypuddel og Amadeus er en hvit dvergpuddel.
  Alle fire er allergivennlige og helt røytefrie. Kunne ikke tenke meg en hund som røyter igjen. Hadde en liten langhåret dachs tidligere, men da hadde jeg også hår overalt syntes jeg!

  Lykke til med drømmen din!

  Klem Beth`s småting...

  SvarSlett
 6. Så koselig at du blir med på PIF hos meg : ) Send meg adressen din så dukker det opp en overaskelse i posten før du aner det ; )
  tojjohan@online.no
  god natt klem Tove

  SvarSlett
 7. Åh. hunder er nesten et must!
  Har vokst opp med masse hunder, og vil at ungene mine også skal det=) Derfor ble gleden stor når svigermor fikk seg valp, og nå for en periode bor hos oss;-D

  Små hunder har jeg lite erfaring med. Har en dvergshnauzer, og den er gneldrete... hehe. Mamma sin. Utrolig herlig,men den bjeffingen gjør en gal;) Har ønsket meg papillon, men er usikker på om det er rett...

  Når ungene er større og vi skal ha hun igjen blir det noe stort=P Hadde flatcoated retriever for noen år siden, men denne gangen tror jeg vi vil ha en riesenshauzer igjen... Det er noe med store kosete "vakthunder" synes jeg=)

  Lykke til med prosjekt "jeg vil ha en liten hund"
  Det er så koselig med firbeinte i hus;)
  Ha en strålende torsdag!
  Klem

  SvarSlett
 8. Hei, så koselig at du ville henge deg på Pay It Forward'en min! Jeg har noe som jeg tror kan passe perfekt for deg som jeg skal sende. (Nå kan du lure....)
  Kan du sende meg adressen min? Her er min email:
  jstoevl@online.no

  God helg!

  SvarSlett
 9. Me skal få hund til sommeren. Ein Beagle. Men eg veit ikje heilt kor eg skal få tak i den. Eg gidder jo ikje å reise langt av sted for å finne ein hund. Får strekke meg til Vestlandet.
  Lykke til med valget av hund då...

  Smil fra L

  SvarSlett
 10. Hei Thea!!
  Takk for koselig hilsen!!
  Jeg syntes den dansk,svenske gårdshunden var søt jeg da... men det er jo et hav av raser!!
  Skulle gjerne hatt hund selv,men Hans er ikke så gira på det!!
  God helg til deg!!
  Klem Mona

  SvarSlett
 11. Jeg har en dansksvensk gårdshund og kan trygt anbefale rasen! Fantastisk lynne, barnevennlig og snill

  SvarSlett

Setter stor pris på alle hyggelige kommentarer:)