Related Posts with Thumbnails

lørdag 8. mai 2010

Fredag kveld og jeg er hjemme etter en slitsom skoleuke på Høgskolen. Det nærmer seg eksamenstid med stormskritt og vi har mye vi skal igjennom før eksamen begynner. Denne uka har vi fått mye informasjon om eksamen og hva det er lurt å lese ekstra mye på. Jeg skal opp i humanbiologi, psykisk helse og pedagogikk muntlig og pedagogikk, yrkesfaglige primæroppgaver skriftlig så det blir nok å lese på..og grue seg til! 

Gleder meg til noen rolige dager hjemme nå frem mot eksamen som starter om 1 uke.Når jeg kom hjem idag lå det 2 hyggelige overraskelser i postkassa mi:)

Den ene pakken var fra Anette med bloggen Hvit Romantikk, og var en Pay it Forward gave. Den inneholdt en flott løper med romantiske broderier og et lite skilt hvor det står Home sweet home. Gaven falt i smak Anette, tusen takk:) Skal nok finne et fint sted til både skiltet og løperen.

Den andre gaven var fra Babsy med bloggen Mitt hvite skattekammer. Jeg var så heldig å vinne 2.plassen i hennes Give Away og premien var en vakker liten fugl. Fuglen fikk lov å bo i eføyen min :) Tusen takk Babsy for gaven!


Ønsker deg en god helg!

3 kommentarer:

 1. Ja da har du nok og holde på med for tiden...masse lykke til med alle eksamner:)
  ha en fin dag
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 2. god morgen til deg.
  gratulere med flotte gevinster,
  å lykke til med lesing til examen.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 3. Så flotte ting du har fått?
  Den lille løperen var nydelig, tenk deg noen rosa lys i en stake ved siden av?
  Og den lille fuglen vil helt sikkert trives i eføyen din...:-))

  Klem Beth`s småting...

  SvarSlett

Setter stor pris på alle hyggelige kommentarer:)