Related Posts with Thumbnails

mandag 11. april 2011

For en deilig vår helg dette har vært. Har fått gjort så mye i helga. Høytrykkspylt og vaska huset ..med lift! Jeg har så utrolig høydeskrekk, og lift og mye vind er en dårlig kombinasjon..men nå er det gjort.Fikk heldigvis hjelp av en nabo ellers hadde det ikke gått tror jeg. På det høyeste klamret jeg meg fast i gjerdet mens jeg skalv i knærna. Uff! Jeg bor i en sånn 4-mannsbolig, og på det høyeste er huset 10 meter.. så det er høyt synes jeg. Gruer meg allerede til å male!

Fått med meg hele 3 loppemarkeder også. Fant mye fint som jeg skal vise dere snart.Det var så utrolig mange folk som møtte opp, og alle kom ut med store poser med ting.

Har vært på Plantasjen og handlet stemorsblomster til en veldig hyggelig pris. I forbindelse med 25 års- jubileet hadde de 10 pak med stemor til bare 25.-. Det synes jeg er billig. Nå har jeg plantet stemor i krukker på terrassen, og deter jo koselig.Stemorsblomster synes jeg er så koselig å pynte med nå på våren. Flotte blå og lillafarger.

Desverre røyk kjøleskapet mitt i helga, så nå må jeg ut og finne et nytt. Sånt er så kjedelig, særlig fordi jeg har planer om å pusse opp kjøkkenet mitt etterhvert, og da må jeg sikkert ha nytt da også.. iallefall hvis jeg skal ha det innebygd..men men .. sånt kan man ikke bestemme..

Ønsker dere alle en god uke. Nå er det bare 5 arbeidsdager igjen før påskeferie, og det er deilig å tenke på:)

6 kommentarer:

 1. Så heldig du er som kan plante allerede! Venninna mi som jeg besøkte i helga drev også og plantet i krukker og bed. Ble litt seprimert av å komme hjem til masse snø på bakken, men den tiner heldigvis dag for dag!

  Kos deg med våren:)

  Klem fra Britt

  SvarSlett
 2. Heisann :-)
  Deilig med vår og mindre klær :-)
  Vi venter litt med å plante, blir nok nærmere mai tenker jeg.
  Liker heller ikke høyder, ikke tale om at du hadde fått meg opp i en sånn lift nei!
  Vi bor i 6-manns bolig, og vi fikk en polakk til å gjøre alt! Herlig! Og han gjorde en fantastisk jobb til en grei pris! Blir nok til at vi bruker han når huset trenger ny omgang...

  Ha en flott dag og klem fra meg

  SvarSlett
 3. Å så nydelige blomster, det blir kjempeflott :o)
  Mye arbeide med maling av hus, ja - men godt man har lift nå for tiden, i gamle dager var det to stiger i hverandre for å rekke de høyeste punktene, huff!!
  Ønsker deg en superfin påskeferie!
  Klem, Anne:)

  SvarSlett
 4. Aldri i livet om jeg hadde klatra oppi den liften, 10 meter,brrr da skjønner jeg godt du skalv i knea. Skjønne blomster.
  Klem.

  SvarSlett
 5. Er så kos med vårblomster. Jeg kjøpte på lørdag, men har glemt dem i garasjen.. Takk for påminnelse så jeg får dem plantet og ut i sola!

  Ha en skjønn morgendag - og nyt våren :)

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 6. Hei, det hørtes så deilig ut med stemorsblomster, så nå går turen til plantasjen. Ønsker deg masse fine vårdager fremover, klem fra meg.

  SvarSlett

Setter stor pris på alle hyggelige kommentarer:)