Related Posts with Thumbnails

mandag 30. august 2010

Tenkte jeg skulle vise dere litt fra 2.etasjen min. Der oppe har jeg fått laget en liten krok der jeg kan stryke , og henge opp klær. Det er satt opp en liten vegg for å skjule dette for resten av rommet. Veggen går ikke helt opp, så på toppen av veggen la vi gips som vi støpte vakre skjell, kråkeboller, steiner og en trefugl i. Synes det ble en artig vri.

Her er noe pynt på et gammelt bord. Bildet bak er bestemor og hennes søster, mens bildet på fatet er mamma og hennes søsken. Synes gamle bilder er så koselige.


En litt rotete arbeidsplass..
En gammel gyngestol..og en søt gammel puff
Her er noen av muggene jeg har. Har planer om å sette opp en hvit hylle der muggene kan stå etterhvert, foreløpig står de her på toppen av bokhylla.
Det var en liten titt i 2.etg. hos meg! Ønsker dere en flott kveld, og en super uke!

6 kommentarer:

 1. Så koselig du har det i 2,etg:)
  Kjempe stilig den veggen med steiner og skjell på! Tror aldri jeg hadde klart å komme på noe slikt!

  Håper du har en super mandag!
  Klem♥

  SvarSlett
 2. Så utrolig fin arbeidsplass...ønsker meg en slik. Dalahesten er en sikker vinner, har mange slike. Ha en fin kveld, og takk for titten...klem

  SvarSlett
 3. Så koselig da?
  Og den flotte muggesamlingen som du har...

  SvarSlett
 4. Hei.

  Du skrev en rotete arbeidsplass. Men der var det ikke mye rot i mine øyne. Synes den var veldig koselig. Så fin oppbevaring du hadde på pulten til venstre. Jeg elsker gyngestoler. Din var intet unntak.

  Klem Mona C

  SvarSlett
 5. WOW!! Her har du tatt sommeren med deg inn for hele året. For en herlig oase :)

  Nyt morgendagen!

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 6. Heisann! Du har vunnet giveawayen min! Jeg må reise bort en liten stund, men send meg en mail med adressen din, så får jeg pakken avgårde neste mandag:) Mailadressen min er: ferratemexico@hotmail.com
  Takk for at du ble med:)
  Klem Sissel

  SvarSlett

Setter stor pris på alle hyggelige kommentarer:)