Related Posts with Thumbnails

tirsdag 13. april 2010

Skal, skal ikke..!

..det er så enkelt med prestekragen for en kan alltids manipulere litt. Like lett synes jeg ikke livets små og store valg er. Nå om dagen  går jeg og lurer på om jeg skal male denne gamle kommoden...

Kommoden har jeg arvet av min mormor, og er malt med en spesiell teknikk. fargen er blanding av lys og en mørkere brun. Den har så absolutt sett sine glansdager, men er litt sjarmerende lell..Jeg går og lurer på om jeg skal male den lys, tror det kunne blitt fint. I såfall kanskje sette på nye beslag også.
Hva synes dere? Jeg trenger tips!

Dagen idag har stort sett gått med til skolearbeid, men har rukket å gjøre terrassen klar for våren. En lang vinter og det at mange små fugler har hatt matfatet sitt på min terrasse ( korn overalt!) gjør at terrassen trenger en skikkelig shinings når snøen er borte. Jeg synes det er for tidlig å plante planter ute, men en stemor eller to kan det alltids bli plass til. Deilig å sitte ute og lese til eksamen:)

Tilslutt må jeg vise bort mine siste rådyr. Jeg synes disse dyrene er så herlige, og kan aldri få nok av dem. Disse 2 fant jeg på Kremmerhuset:)
3 kommentarer:

 1. Kommoden din vet jeg hadde blitt kjempelekker i hvitt,
  men jeg ville beholdt beslagene på skuffene.

  Klem Beth`s småting...

  SvarSlett
 2. Jeg hadde malt den om den var min. Den blir likevel mormors, selvom den har din farge. Hvit hvis det passer hos deg og det tror jeg det gjør.
  Lykke til.

  Klem

  SvarSlett
 3. Ja..det der er valgets kval......har nå malt noen brune ting hvite...og jeg ble veldig fornøyd:)
  eddaklemmer til deg

  SvarSlett

Setter stor pris på alle hyggelige kommentarer:)