Related Posts with Thumbnails

onsdag 24. mars 2010

Nå om dagen sitter jeg med hodet dypt ned i bøkene og skriver oppgaver. Ikke så mange månedene til nå så er jeg ferdig utdannet yrkesfaglærer! Nå kommer det en hektisk tid med mange eksamener og innleveringer..men i slutten av juni er jeg ferdig..hvertfall for denne gangen.

Jeg har laget meg en hyggelig " arbeidsplass", og denne  lille tallerkenhylla ble fin med litt blader og pynt i.
Tallerkenhylla pleide jeg å ha i stua, men etter at jeg pusset opp en som var større, tenkte jeg at jeg skulle bruke denne lille et annet sted, og da ble det her..
Dette gamle bildet er jeg så glad i. Jeg husker vi hadde det på kjøkkenet når vi var små og tror det er fra mamma var liten.Jeg lurte på å bytte ramme på den, men synes egentlig ramma er litt sjarmerende også når den er litt slitt..

En baker her i byen lager hvert år skjønne påskefigurer i marsipan. Jeg lot meg friste i dag og kjøpte med meg noen søte, små gule kyllinger..foreløpig får de stå i fred, men tør ikke si hvor lenge..!
Ønsker deg en super kveld! Jeg skal kose meg med nytt nummer av Lev Landlig og Farmen på tv i kveld..og kanskje smake på en liten marsipankylling..!


9 kommentarer:

 1. Hei,
  For en herlig "arbeidsplass" du har.
  Hylla til venstre på bordet ditt så spennende ut.
  Ønsker deg lykke til med oppgavene.

  Klem fra Mette

  SvarSlett
 2. Takk for tips med sofa!
  Lykke til med oppgavene, ha en fin kveld.

  Klem Heidi

  SvarSlett
 3. Kan jeg spørre om hvilke yrkesfag du skal undervise i? Er selv adjunkt med opprykk, men har en liten pause fra læreryrket for en stund...

  Tenker det blir deilig i slutten av juni, ja! Men inntil videre kan du jo kose deg på "arbeidsplassen" din, veldig koselig:)

  Randi:)

  SvarSlett
 4. Så flott det ble da Thea:)
  Ja nå er det siste innspurt!!Er så flink atte:)
  Håper vi kan treffes snart da!
  Klemmer til deg
  Mona

  SvarSlett
 5. Heihei Thea, og tuuusen takk for pakken ♥ Fikk den i dag, og både posen og rammen var lækre saker ♥ Helt perfekt for meg var det:o))

  Koselig arbeidsplass du har laget deg, viktig og ha det kos rundt seg når man leser og jobber...
  Bildet var nydelig, jeg ville latt rammen være slik den er ♥
  Så praktisk med slik brevordner (eller hva det kalles) som du har på skrivebordet ditt, en slik skulle jeg gjerne hatt, vet du om noen plasser hvor man får kjøpt slike??

  Ønsker deg en fortsatt GOD kveld (noen timer igjen enda...)

  Klem Line

  SvarSlett
 6. Så koselig arbeidsplass du hadde lagd deg! :) Og masse lykke til med alle eksamner og innleveringer! Fikk Lev Landlig i posten i dag, jeg også! Skal kose meg på senga med det nå! :)

  Sov godt! :)

  Nattaklem

  SvarSlett
 7. Så koselig det er hos deg. Ønsker deg lykke til og god påske

  SvarSlett
 8. Koselig å følge bloggen din!!! Lykke til med både oppgaver,og eksamenslesing.... Kos deg i påska!!

  SvarSlett
 9. He-he...er det fortsatt fire kyllinger på skåla? Koselig arbeidsplass, og smart med tallerkenhylle til blader! Har så lite vegger her, ellers skulle jeg hatt masse hyller, for det er så koselig :)

  Ja, ikke sant det var kjempeflaks med gaven din!? Sto og ella mellom turkise og grønne krus dengang jeg kjøpte dem, så det var garantert en mening med at det ble som det ble. Herlig! :)

  Påskeklem fra meg

  SvarSlett

Setter stor pris på alle hyggelige kommentarer:)