Related Posts with Thumbnails

mandag 22. februar 2010

Av ei venninde fikk jeg denne skjønne potta med små, søte rosa blomster da jeg var syk. Den er så søt der den står på bordet. Jeg fikk 2 søte lykter også. Ble kjempeglad for alt sammen.Siden jeg er så glad i roser er jeg også glad i dette roseserviset jeg fant på et loppemarked i fjor sommer. Det er ganske enkelt, men er veldig søtt. Noen av tallerkenene har en liten gullbord.Er nok ikke samme serviset, men synes ikke det gjør noe når de er så like.Dette fløtesettet er også til et annet servise, men passer godt sammen. Den lille gjenombrutte skåla kjøpte jeg på et lokalt bruktmarked for en billig penge. Roseduken har min bestemor sydd.


Klem fra Thea

9 kommentarer:

 1. Heisann! Takk for koselig kommentar hos meg. Så fin blogg du har, Bestemora mi hadde sånne rosekoppar då eg var liten. Minnebøker og gryteklutane vekte gode minner.

  Ha ein fine kveld!

  Smil fra L

  SvarSlett
 2. Så nydelig ett rose servise da :)
  Kjempe søtt :)

  Koselig at du vil bli med på min Pay It Forward:) Lykke til :)
  Er utrolig morro med gaver i posten:)

  Ha en nydelig kveld :)
  Klem Tina

  SvarSlett
 3. Alltid koselig å få en blomsterhilsen og kanskje spesielt når en er syk?

  Nydelig roseservise...

  Klem Beth...

  SvarSlett
 4. Så blomstrende og fint alt dette var! Nydelig gave du fikk, så koselig da! Ha ei flott uke! : )

  - Hilde

  SvarSlett
 5. Så søte blomster, kjempesnill vennine du har som lyser opp dagen når du er syk. Flott at du har lyst til å være med på vår give away:) Lykke til og klem fra Ingrid

  SvarSlett
 6. Ja blir koselig i morgen!! Gleder meg til det!!
  Håper du steller pent med deg selv så lenge:)
  Flott gave du har fått da!!
  Klemmer fra meg:)

  SvarSlett
 7. Hei!
  Søte ting du viser! Jeg elsker rosa, så absolutt godt å hvile øynene på det...;-)
  Jeg var sikker på at jeg hadde lagt meg til som følger,er jo stadig innom her hos deg, men jeg hadde visst ikke det... Men NÅ har jeg det altså!! ;-) he-he... ikke alltid lett å holde styr på alt...

  Ha en strålende uke!
  Klem Karina:)

  SvarSlett
 8. Ååååå, for en nydelig gave du fikk. Er det ikke dobbel St.Paulia?? Jeg har lett etter det i alle Mandals blomsterbutikker, men uten hell. En av dem skulle prøve å få tak i til meg, så jeg bare håper...Synes de er helt utrolig nydelige! Bra at du rakk å hive deg på giveawayen min :) God natt og sov godt!

  SvarSlett
 9. Så herlige ting du viser! :) Roser er så vakre. Både som bukett og dekorasjon på servise! :) Fikk nesten litt sommerstemning, jeg nå!

  Klem fra meg

  SvarSlett

Setter stor pris på alle hyggelige kommentarer:)