Related Posts with Thumbnails

onsdag 16. mars 2011

I dag er det strålende vårsol her i byen, og jeg har deilig slappe av dag hjemme. Har satt deigen til Wenches småbrød som jeg så på God Morgen sendingen idag. De så så deilige ut, og jeg håper de smaker like godt som de så ut. De står og hever nå.

Nå når sola titter frem, og jeg titter ut ser jeg at vinduene mine trenger en vask..igjen..men de får vente:)

Jeg har så mange gamle bøker av ulike slag, og tenkte ta frem noen av de og sette i tallerkenhylla. Det er jo så mange vakre motiver i gamle floraer og dyrebøker:) Denne boka husker jeg at jeg fikk av mammas tante da jeg var 11- 12 år. Husker jeg leste den den gang, og at jeg synes den var spennende å lese:)

Har du noen gamle bøker du er spesiellt glad i?


13 kommentarer:

 1. Det er så koselig med gamle bøker, jeg var så heldig å finne min favorittbok fra barneskolen, "Makan til jenter" i en bruktbokbutikk i Oslo for noen år siden, og enda bedre så fant jeg 2 eksemplarer av den så jeg kunne gi en til min kusine også. Det er nok en av de beste gavene jeg har gitt noengang. :D Når vi leste den som barn lånte vi den på biblioteket på skolen :)

  Jeg samler også på Ina-bøkene til Annik Saxegaard, og mangler bare noen få for en komplett samling. Gleder meg til å saumfare loppiser utover våren for å få den komplett *♥*
  *♥*

  SvarSlett
 2. Hei Thea :-)
  Desverre har jeg ingen bøker fra da jeg var barn/ung, men Nancy Drew var en av favorittene..og en annen serie som jeg plutselig ikke husker navnet på...har ingenting med alderen å gjøre, hehe
  Ha en flott dag i sola og klem fra meg

  SvarSlett
 3. Har ikke så mange gamle bøker, men min favoritt må vel bli Mikke Mus Kokeboken. Den jeg hadde var skikkelig oppspist og skrevet i, men i fjor (på loppa) fant jeg enda et eksemplar som var helt hel. Så nå står begge i hylla.

  Klem Madelén

  SvarSlett
 4. Ja slike gamle bøker er gull verdt. Jeg hadde som favoritt mitt skattkammer, men bare de første økene. De ble borte fra vårt barndomshjem, men for et par år siden fikk jeg kjøpt hele serien, og gjett om jeg ble glad. Minner som kom strømmende da bildene ble bladd opp, så kjekt.
  Ha en fin dag videre. Været er flott her også, skikkelig vårstemning.

  SvarSlett
 5. Ja, gamle bøker må tas godt vare på og de er dekorative og fine i en tallerkenrekke!

  SvarSlett
 6. Så mange nydelige gamle bøker! De blir kjempe fine i en tallerkenhylle.
  Klem fra Igi

  SvarSlett
 7. Ååå, likar so godt gamle bøker!!!
  Kjempeskjønne dei du har ☺
  So flotte bilder og fargar...
  Vert nok lekkert i hylla;)
  Ha ein fin torsdag♥
  Klem frå Mette.

  SvarSlett
 8. Så koselige bøker. Jeg husker spesielt Anne fra Bjørkely og gleder meg til jenta mi er stor nok til å lese den:).

  SvarSlett
 9. Det var flotte gamle bøker! Jeg har selv tatt vare på bøker etter mormor, husker at jeg leste de hver sommer når jeg var på besøk. Det gikk i alt fra bøker om krigen til "Runa"-bøkene. Foreløpig står de på loftet hjemme hos foreldrene mine, har ikke plass i bokhylla mi, men når jeg en gang får stort hus med bibliotek...

  Klem fra Britt

  SvarSlett
 10. Så moslig med gamle minner.. har vel ikke akkuratt bøker, men flere andre ting fra barndommen jeg er veldig glad i.. En bamse jeg arvet fra mine 2 søskenbarn f.eks.. de er over 60 år i dag, så bamsen er like gammel.. var engang blå, men nå er den uten "pels " og grå.. Jeg har altså hatt den i snart 40 år..

  klem!

  SvarSlett
 11. Så herlige gamle bøker du viser, får litt nostalgiske føleleser nå...

  Så herlig med en hjemmeslappeavdag, her er det full fart etter vinterferien.
  Håper brødene ble gode, og ha en god dag...kem

  SvarSlett
 12. Jeg elsker gamle barnebøker med fine illustrasjoner. :-)

  SvarSlett
 13. Bobsey-barna og Gulltopp!! *weeee!!* Fin blogg.

  SvarSlett

Setter stor pris på alle hyggelige kommentarer:)