Related Posts with Thumbnails

lørdag 1. januar 2011

Da kan vi skrive 2011 og nyttårsaften er vel overstått.  Håper alle hadde en flott kveld! Det er alltid spennende å begynne et nytt år. Håper det blir et godt år.

Dette var Bellas første nyttårsaften og jeg var veldig spent på hvordan hun ville reagere. Under lufteturen på ettermiddagen skjøt noen opp en rakett i nærheten av der vi gikk, og Bella satte i et hyl, og løp hjem. Etter dette ble nok kvelden  veldig lang for henne. Alle smellene og lysglimtene gjorde henne veldig redd selv om jeg prøvde å skjerme henne så mye som mulig. Kvelden ble stort sett tilbragt under et teppe eller på badet for hennes del.  Der følte ho seg nok litt tryggere.Katten min, Charlie, er en gammel "mann" på 17 år og har opplevd noen nyttårsaftener før så han tok det hele med stor ro, han lå stort sett på skinnfellen sin og sov hele kvelden.. Det er moro med raketter, men når det smeller både dagen før, og gjerne dagen etter nyttårsaften blir det mye redsel for redde hunder....
Godt nytt år alle sammen!

7 kommentarer:

 1. god morgen,
  ja de bildene var talende, stakkars liten,
  vår Timmi er ikke redd, ha titter på.
  godt nyttår til deg.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 2. Usch......ja raketer e ingen höjdare....

  Hoppas vi alla får ett UNDERBART år :)

  Välkommen på

  H
  A
  P
  P
  Y

  N
  E
  W

  Y
  E
  A
  R

  P
  A
  R
  T
  Y

  Håkan

  SvarSlett
 3. Godt Nytt År og velkommen som følger av bloggen min, kjempekos at du likte den så godt at du vil følge meg :-) Du har jo selv en herlig blogg så jeg legger emg til som følger hos deg. Tror vi har litt samme smak i en del saker. Så mye vakkert du tryller frem med hendene! Ha en god fortsettelse på nyåret og så blogges vi nok fremover.
  Nyttårshilsen Tone

  SvarSlett
 4. Huff ja, det er synd på dyrene på nyttårsaften. Tinka-pusen min er veldig redd for raketter, hun lå under bordet da det var på det verste. Den andre rampepusen var ute og fartet tidligere på kvelden, men kom heldigvis inn før klokka 12... Hun knurret til rakettene:)

  Nyttårshilden fra Britt

  SvarSlett
 5. Hei Thea
  Titter innom for å ønske deg et riktig godt nytt år ♥ Stakkars lille Bella, ikke noe kjekt når dyrene våre har det vondt… Jeg har også en som var redd, ikke så mye – men han syns ikke dette var noe særlig :) var inne vi også hele kvelden…. En liten stund siden jeg fikk lagt igjen en hilsen hos deg, men har hatt det litt tungt og da har bloggingen ikke vært prioritert :) Men, jeg prøver å henge med, så får vi ser hvordan det går utover året :) Gleder meg i alle fall til å følge deg videre og så ønsker jeg deg en flott helg videre. Klem fra Mette

  SvarSlett
 6. Huff, ikke greit for disse Små på nyttårsaften nei. Riktig godt nyttår! Klem/ myr

  SvarSlett
 7. stakkars lille Bella, hun ligner forøvrig litt på min Felix:) en løwchen.

  SvarSlett

Setter stor pris på alle hyggelige kommentarer:)