Related Posts with Thumbnails

torsdag 18. mars 2010

Vinneren er....!

Hihi:) Nå er det tid for trekning av give awayen min. Er så utrolig glad for alle de koselige kommentarene dere har lagt igjen hos meg. Jeg ville feire at jeg hadde 1000 besøk..nå har jeg over 2500! Tuusen takk alle sammen:)

Nå har jeg brettet lapper til den store gullmedaljen..og vinneren av give awayen min ble...trommevirvel...!...Har en drøm ! som vinner skoposen og ramme fra Lisbeth Dahl

Siden jeg ble så glad for at det var så mange som ville delta på give awayen min bestemte jeg meg for en liten ekstrapremie og det ble Violettas verden. trøstepremien er hemmelig.  Begge disse jentene har skjønne blogger det er verdt å besøke. Gratulerer til vinnerne og tusen takk til alle dere som deltok.


12 kommentarer:

 1. Grattis til de heldige:)
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 2. Gratulerer til de heldige vinnerne!

  Klem Beth`s småting...

  SvarSlett
 3. Åj, herligheten, jeg har vinnerlykke for tiden:o)) Må være nybegynnerflaks:o))

  Tusen hjertelig takk, gleder meg masse til pakke i posten...

  Ønsker deg og dine en flott helg, jeg og minstejenta skal til fjells og kose oss på hotell vi, aldri vært på jentetur før, så vi gleder oss:o))

  Klem Line

  SvarSlett
 4. Å kjære vene, har jeg vunnet igjen altså. Dette var kjempegøy :)) Tusen tusen takk for at du er en så god loddtrekker! :) Jeg iler til med mail

  SvarSlett
 5. Gratulere til vinnerne og velkommen som følger av bloggen min Thea :)

  Ada

  SvarSlett
 6. gratulere til vinnerne.
  ønsker deg en flott kveld,
  klem

  SvarSlett
 7. Gratulerer så mye til vinnerne :D

  SvarSlett
 8. Hallo! Meg igjen! Jeg finner ikke mailadressen din jeg...leter og leter. Prøvde meg på en ...@gmail.com, men den kom i retur. Om du ikke vil skrive den her, kan du maile til violettasverden@gmail.com. Klems

  SvarSlett
 9. Gratulerer så mye til den heldige vinneren! :)

  SvarSlett
 10. Å guri, hvor dum jeg er. Skal fikse det når jeg kommer hjem fra jobb! He-he... lønner seg å lese to ganger. Jeg ble så opphengt i at jeg hadde vunnet så resten forsvant :)

  SvarSlett
 11. Gratulerer så mye til de heldige! :)

  Ønsker deg en SUPER helg! :)

  klem fra meg

  SvarSlett
 12. Grattis til de heldige!! Kan tenke meg hvor utrolig morro det er med å plutselig få mange lesere. Er nystartet blogger selv og synes det er kjempe gøy! Og jeg skjønner hvorfor folk kommer tilbake å titter her, for her var det kjempe fint. Legger meg til som følger jeg.. Ha en fin helg!

  Klem Madelen

  PS: Ta gjerne en titt på min give away også ;) Jeg feirer mine første 1500 :D.

  SvarSlett

Setter stor pris på alle hyggelige kommentarer:)