Related Posts with Thumbnails

onsdag 27. januar 2010

Litt håndarbeid

Jeg har laget disse blomstene i Merinoull som jeg har tovet. Merinoullen kjøpte jeg hos Panduro hobby. De er enkle å lage, og kan brukes som pynt på et bord eller eller et annet  sted du synes de passer inn. Du tar sånn passe mengde merinoull som du legger rundt en trekule. Ta litt vann blandet med grønnsåpe, og jobb det inn i ullen. Legg på mer ull litt og litt  sammen med grønnsåpeblandingen til du får en passe tykkelse. Det kan være lurt å legge litt forskjellige fargenyanser lagvis for å få det til å se litt levende ut. Klipp opp i " sikksakk". Lag en  kule med farge ( til blomst) og en kule med grønnfarge ( til bladene). Sy de sammen med litt gul eller grønn tråd. Prøv det er veldig morro:)






I et gammelt Allers blad fant jeg oppskrifter på  broderte syltetøylokk. Tenkte jeg måtte prøve å lage de. De er søte å ha på bordet. Her ser dere resultatet:



Klem fra Thea

5 kommentarer:

  1. Så søte blomar og broderte lokk du har laga:)
    Pukka te får du kjøpt på div interiørbutikar, eller hjå Frøken Fryd:)
    Eg kan sende i posten om du er interessert.

    Ha ein fin onsdagskveld.
    Smil H

    SvarSlett
  2. Hei Thea!
    Velkommen som blogger- kjempekjekt å møtes her da :)
    Gled deg til skinnfell kurset, det er kjempe moro å sy og fellene blir såå flotte!
    Lykke til!
    Gleder meg til å følge bloggen din videre!
    klem Kristine

    SvarSlett
  3. Hei:) Ja dette er jo kjempemorsomt.Blogging er ganske nytt for meg, men artig er det! Så fellene du hadde laget på bloggen din Kristine..de var kjempeflotte! Takk for hyggelige meldinger
    Klem fra Thea

    SvarSlett
  4. Heisan....og takker for kommentar!! Flott du blir med på min GW!!! Men du de tovete blommstrene var bare så nydlige....De kan jo brukes til alt....Skulle hatt mange oppi en stor kurv,,jeg ser det for meg!!! Jeg er håpløs med hånd men jeg kan jo PRØVE!!!

    lekker blogg =) Kos deg!!

    SvarSlett
  5. Så flink du er!! Takk for titten her inne =)

    SvarSlett

Setter stor pris på alle hyggelige kommentarer:)